nyhetsbrev

nyhetsbrev

Å Våge

fine folkPosted by Marit Nygård 17 Nov, 2010 10:23:01

Gamlegutta får sagt det. Og det er en grunn til at klassikere blir Klassikere. Hør bare her:

Until one is committed, there is hesitancy, the chance to draw back, always ineffectiveness concerning all act of initiative and creation.

There is one elementary truth the ignorance of which kills countless ideas and splendid plans: that the moment one definitely commits oneself, then providence moves too.

All sorts of things occur to help one that would never otherwise occured. A whole stream of events issues from the decision, raising in one´s favor all manner of unforeseen incidents and meetings and material assistance which no man could have dreamed would have come his way.

Whatever you can do or dream you can, begin it.

Boldness has genius, power and magic in it. Begin it now.


GOETHE  • Comments(1)//nyhetsbrev.yogabeyond.no/#post5

VæreKraft

fine folkPosted by Marit Nygård 26 Oct, 2010 10:03:19

Et av den forrige ukas høydepunkter var møtet med en nydelig, liten kar - 3 dager gammel og helt fersk i denne verden. Snakk om VæreKraft! Som vi jo alle har iboende i oss, men som av og til forkludres og dekkes til av alt på den lange to-do-lista.

I yogarommet forsker vi på å slippe til værekraften vår i det vi gjør. Vi gjør en yogaøvelse, og kjenner samtidig på å være i den med hele oss. Aktivitet og utadvendt aksjon smelter sammen med innovervendt fokus og nærvær.

Yogaen - og livet - blir så mye saftigere når man er med på turen, med hele seg!

Ordet værekraft dukket opp for noen år siden, og jeg har senere kommet over det flere steder. Hun som visstnok innførte begrepet var et spesielt og sterkt menneske. For noen uker siden gikk dokumentaren "Værekraft" på TV, og programmet ligger fremdeles ute på NRK nett-tv: http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/670893/

Anbefales!

  • Comments(0)//nyhetsbrev.yogabeyond.no/#post2